” Met heel veel plezier speel ik nu meerdere uren per dag, en heb bewondering geoogst in de beide orkesten waarin ik speel en in mijn strijkkwartet. Graag wil ik je zeggen dat ik blij ben met mijn instrument!”

Hein uit Harlingen over zijn altviool, gemaakt in 2017

“Een cello speciaal voor mij gebouwd, met een model en klank die bij mij passen, waarbij je het hele proces van bouwen kunt meemaken. Dat is een geweldige ervaring.”

Maud uit Utrecht over haar cello, gebouwd in 2017
Pieter

Ik heb deze viool nu een paar weken in “mijn bezit”. Nu hij ingespeeld raakt begint hij steeds beter te klinken. Rishi heeft de viool op mijn verzoek blank gelakt. Hoewel dit voor violen vrij ongebruikelijk is, ben ik hier erg tevreden over. Ik zocht al een poosje naar een blanke viool, maar deze zijn wonderlijk genoeg vrijwel niet te vinden. Ik ben er blij mee.